Baxter erkend als een van de 100 Beste Corporate Citizenship

100 Best Corporate Citizen LogoBaxter is onlangs door Corporate Responsibility Magazine erkend als een van de 100 Beste Corporate Citizens (100 meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen). Dit is een grote eer voor ons.

Het commitment van Baxter aan maatschappelijk verantwoord ondernemen is inherent aan onze kern-missie, het redden en verlengen van levens. Wij willen dat onze patiënten, onze gemeenschap en al onze belanghebbenden het goed hebben en dat kan alleen gebeuren door middel van verantwoordelijke praktijken die zorgen voor duurzame sociale, milieu- en economische waarde. Of we nu gericht zijn op het uitbreiden van de toegang tot kwaliteitszorg, op het verminderen van onze CO2-voetafdruk of op vrijwillige deelname aan een lokale non-profitorganisatie, ons doel is het maken van een belangrijk verschil door middel van onze activiteiten en acties als vooraanstaand bedrijf op het gebied van de gezondheidszorg.

Alle credit gaat naar onze 47.000 medewerkers wereldwijd, die voortdurend worden geïnspireerd om groter te denken en hoger te reiken namens de belanghebbenden die op ons rekenen. Hun toewijding maakt onze impact elke dag weer waar.

—Joe Almeida, Chairman en CEO