Voedingszorg

Voedingszorg

Klinische voedingsmogelijkheden, geleverd met kwaliteit, nauwkeurigheid en veiligheid.

De juiste klinische voeding kan het verschil maken voor een patiënt die zijn gezondheid moet terugkrijgen en behouden.  Al meer dan 70 jaar ondersteunen wij zorgverleners in het voorzien in de diverse voedingsbehoeften van patiënten, waarbij we de eerste vloeibare eiwitten introduceerden, in de vorm van aminozuren. Tegenwoordig bieden wij een uitgebreid portfolio van producten voor acute en chronische patiënten die niet in staat zijn om voldoende orale en enterale voeding tot zich te nemen of die aanvullende voeding nodig hebben.

Ons productportfolio omvat gebruiksklare parenterale voeding (TPV) in verscheidene uitgebalanceerde formuleringen die aminozuren (eiwitten), glucose (koolhydraten), vetten (lipiden) en elektrolyten bevatten, alsmede vitaminen en sporenelementen. Als patiënten complexere, specifiekere voedingsbehoeften hebben, bieden wij ter ondersteuning van hun unieke behoeften ook werkstroommanagement voor de apotheek, etikettering en bereidingstechnologie. Deze combinatie helpt u in het juist wijze voorschrijven van uitgebalanceerde PV-therapie die voldoet aan de behoeften van uw patiënten.

De wereldwijde voedingszorg vooruitbrengen

Toegang

Wij bieden een samenhangend portfolio van innovatieve en toegankelijke producten en diensten die bestemd zijn voor patiënten in alle zorggebieden, variërend van te vroeg geboren baby’s tot oncologiepatiënten en chronisch zieken, en voor alle gezondheidszorglocaties, zoals in het ziekenhuis, op de IC, in verpleeghuizen, in klinieken en thuis.

Kwaliteit

Ons productportfolio bevat veel van de essentiële ingrediënten die noodzakelijk zijn voor het maken van uitgebalanceerde formuleringen voor een klinisch voedingsregime: eiwit, koolhydraten, vetten, elektrolyten, sporenelementen en vitaminen.

 

Veiligheid

Onderzoek toont aan dat gebruiksklare oplossingen het potentiële risico op medicatiefouten en bijbehorende infecties kunnen verminderen1 en het bereidingsproces kunnen vereenvoudigen. Onze vooraanstaande apotheektechnologie voor aangepaste voorschriften kunnen worden bereid met consistente kwaliteit en veiligheid.

Premature baby in mother's arms

NUMETA / NUMETZAH* is de enige gebruiksklare driecompartimentenzak TPV voor te vroeg geborenen en pediatrische patiënten.

* NUMETA wordt op de markt gebracht onder de handelsnaam NUMETZAH in België, hierna "NUMETA" genoemd.

NUMETA G13%E is de enige gebruiksklare voedingsmogelijkheid die op dit moment beschikbaar is voor het ondersteunen van de unieke voedingsbehoeften van te vroeg geboren kinderen. NUMETA is geformuleerd volgens de richtlijnen van de European Society for Pediatric Gastroenterology, de Hepatology and Nutrition (ESPGHAN) en de European Society of Clinical Nutrition and Metabolism (ESPEN), om te voldoen aan neonatale voedingsbehoeften. NUMETA wordt in Baxter’s gebruiksklare systeem geleverd, dat uw bereidingsproces vereenvoudigt en u door de juiste toediening van eiwitten, koolhydraten, lipiden en elektrolyten helpt het potentiële risico op infectie en doseringsfouten voor patiënten te verminderen1 . Er zijn aanvullende formuleringen voor voldragen baby’s en voor kleuters, kinderen en adolescenten beschikbaar. 

Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) voor België

Samenvatting van de productkenmerken (SmPC) voor Nederland

Uitgelichte producten

OLIMEL N12E Thumbnail

OLIMEL-portfolio voor voedingszorg

Het OLIMEL-portfolio omvat zeven unieke, op olijfolie gebaseerde, formuleringen voor parenterale (intraveneuze) voeding die aansluiten bij de persoonlijke eiwit- en energiebehoeften van patiënten.

Het OLIMEL-portfolio is in de meeste Europese landen verkrijgbaar, maar het is mogelijk dat niet alle formuleringen in elk land verkrijgbaar zijn. OLIMEL is niet beschikbaar in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen