Ziekenhuiszorg

Ziekenhuiszorg

Van de apotheek tot en met aan het bed helpen wij u de veiligheid te maximaliseren, processen te stroomlijnen en kostenefficiency op te bouwen overal in het ziekenhuis.

Wij begrijpen de uitdagingen van de moderne gezondheidszorg en uw focus op het leveren van de hoogste zorgstandaarden aan een groeiende patiëntenpopulatie terwijl u zorgt dat elke ziekenhuisfunctie veilig, efficiënt en zo kosteneffectief mogelijk is.

Als leider op het gebied van de bereiding en levering van geneesmiddelen zetten wij ons in voor het leveren van patiëntgerichte innovaties die zijn bestemd voor het bevorderen van de toegang tot het juiste product op de juiste tijd en tegelijkertijd ter preventie en reductie van medicatiefouten. Op de momenten die tellen, worden onze intraveneuze oplossingen, voorgemengde geneesmiddelen, apotheek- en infusietechnologieën aangetroffen in ziekenhuizen en klinieken wereldwijd.

Bevorderen van de wereldwijde ziekenhuiszorg

Toegang

Wij werken met een breed scala van ziekenhuizen en klinieken en met organisaties die hulp verlenen bij rampen om ervoor te zorgen dat vitale medicaties beschikbaar zijn als en waar deze nodig zijn.

Kwaliteit

Onze voorgemengde geneesmiddelen en oplossingen worden bereid met precisie en nauwkeurigheid en onze apotheektechnologie ondersteunt veilige bereiding op maat, een hulpmiddel om consistente en voorspelbare behandeling te verzekeren.

Veiligheid

Onze intelligente infusiesystemen en voorgemengde oplossingen zijn bestemd voor eenvoudig en intuïtief gebruik, wat helpt wat helpt ter preventie en ter reductie van het risico van medicatiefouten en infecties.

Bijbehorende koppen