Ons verhaal

Ons verhaal

Baxter raakt elke dag het leven van miljoenen mensen over de hele wereld. Onze producten en therapieën zijn te vinden in veel ziekenhuizen en klinieken - van Spoedeisende hulp afdelingen tot de operatiekamer, van apotheek tot intensive care - en verbeteren bovendien de zorg bij de patiënten thuis.

Al meer dan 85 jaar bevinden wij ons op het kritieke ontmoetingspunt van het redden en verlengen van levens. En nu zijn we vast besloten en in een unieke positie om onze grootste kans te realiseren, namelijk om de wereldwijde gezondheidszorg voor de komende jaren te transformeren.

Commitment aan het redden en verlengen van levens

Ons wereldwijd leiderschap

Ons vooruitziend leiderschapsteam zetten hun ervaring in  om zorgverleners te helpen bij de gezondheidszorguitdagingen van vandaag de dag - betere zorg voor meer patiënten, sneller en kosteneffectief.

Ons bestuur

Wij zetten ons in om te werken met de hoogste standaarden van kwaliteit, veiligheid en prestatie in alles wat wij doen en streven naar het handhaven van een optimale werkomgeving voor alle medewerkers.

Stimuleren van gezamenlijke innovatie

Het koesteren van een cultuur van innovatie is cruciaal voor het waarmaken van onze missie om levens te redden en te verlengen. Wij werken samen met instellingen van wereldklasse, artsen en wetenschappers met als doel het voortdurend vinden van efficiëntere en slimmere manieren om de meest urgente uitdagingen van de gezondheidszorgindustrie te helpen oplossen.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij zetten ons ervoor in om op de juiste manier zaken te doen, waarbij we zorgen dat we onze medewerkers, onze gemeenschap, onze klanten en patiënten, en ons milieu op waarde schatten in alles wat we doen.

Onze geschiedenis

Al meer dan 85 jaar nemen we het voortouw als het gaat om belangrijke medische innovaties die de gezondheidszorg hebben veranderd. Vanaf de eerste commercieel geproduceerde intraveneuze oplossingen tot en met de vooraanstaande innovaties van vandaag de dag op het gebied van spoedeisende zorg, voeding, nieraandoeningen en chirurgische zorg zetten wij ons in voor het leveren van gezondheidszorgoplossingen van topklasse.

Wereldwijde inclusie en diversiteit

Inclusie en veelzijdigheid betekent bij Baxter het opbouwen en ontwikkelen van veelzijdige en uitstekend presterende teams die betrokken en innovatief zijn.  Wij willen een uiteenlopend personeelsbestand aantrekken, motiveren en behouden, om wereldwijd beter te kunnen inspelen op de behoeften van onze medewerkers, klanten, leveranciers, patiënten en hun zorgverleners.

Awards and Recognition image

Onderscheidingen en erkenningen

Wij zijn er trots op dat wij door talrijke wereldwijde, nationale en lokale industrieorganisaties en publicaties over de gehele wereld worden erkend. Een aantal voorbeelden van onze recente successen benadrukt Baxter als interessante werkgever, onze inspanningen om te zorgen voor een inclusieve en veelzijdige werkplek en als maatschappelijk verantwoord en duurzaam bedrijf.