Ons bedrijf

Baxter, een verantwoordelijke visie
op gezondheidszorgBij Baxter komen werken betekent groeien binnen een internationale farmaceutische groep met bijna 45 100 werknemers, die in meer dan 60 landen actief is. Dat betekent ook in teamverband werken en gezondheidswerkers nauw begeleiden door hen de nodige knowhow te verstrekken waarmee ze het best in de behoeften van hun patiënten kunnen voorzien.

Als onze geschiedenis wordt gekenmerkt door tal van innovaties, dan is dat omdat Baxter kan bogen op een unieke combinatie van therapeutische expertise, geneesmiddelen en medische apparatuur. Maar ook en vooral dankzij de verantwoordelijkheidszin en inzet van al onze medewerkers. Deze visie en dit engagement onderscheiden ons van andere bedrijven uit de gezondheidssector en maakt van ons een eersteklas werkgever voor vele belgische kandidaten.

Onderzoek, medische en farmaceutische wetenschappen, analytische chemie, materiaalkunde, biomedische ingenieurswetenschappen, mechanica, reglementaire zaken en kwaliteitsborging, ... Onze jobs vereisen hoog gekwalificeerd personeel met een technisch profiel die hun expertise en competenties voortdurend moeten ontwikkelen.

Daarom verbinden wij ons ertoe om ons personeel gedurende hun carrière bij Baxter de mogelijkheid te bieden hun kennis uit te breiden aan de hand van gekwalificeerde trainingen, hun ideeën en aanbevelingen toe te passen en internationale ervaring op te doen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze gedreven medewerkers, onze klantgerichtheid en een goed begrip van de wereld rondom ons beter kunnen inspelen op een veranderende, maar boeiende omgeving, nl. de wereld van de gezondheidszorg.

Bij Baxter werken betekent toetreden tot een bedrijf dat begaan is met uw persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat u zich verder kan ontplooien en alle kansen kan benutten gedurende uw ganse carrière.

Frédéric Hoffmann
General Manager Baxter Belgium & Luxembourg