Totaalverzorging van de patiënt

 

Bij het verlaten van het ziekenhuis

Baxter werkt nauw samen met het ziekenhuispersoneel zodat de patiënt het ziekenhuis sneller kan verlaten en thuis de vereiste verzorging kan krijgen. Zo bieden wij tools aan voor registratie en follow-up van therapieën thuis, evenals administratieve hulp bij de toepassing en terugbetaling van behandelingen.

Een optimale gezondheidszorg, ook thuis

Wij ontwikkelen een unieke combinatie van therapieën en diensten voor thuiszorg in samenwerking met het ziekenhuis, om de levenskwaliteit van de patiënt te verbeteren, zijn autonomie te vergroten en de voorschriften van de specialisten in het ziekenhuis beter na te leven.

Veiligheid en comfort

Baxter bundelt zijn onderzoeksinspanningen om de veiligheid te vergroten, maar ook voor het comfort van patiënten thuis. Dat is vooral het geval met gebruiksvriendelijke en veilige systemen voor niertherapie voor senioren. Onze aanbevelingen voor het gebruik van behandelingen zijn ook ontwikkeld conform de richtlijnen van de voorschrijvers, en de goede nursingpraktijken.

Totaalverzorging van de patiënt, zelfs in het buitenland

Wij bieden kits voor parenterale voeding en thuisdialyse aan en leveren behandelingen daar waar de patiënt dat wenst, thuis of op vakantie in het buitenland.

Samenwerking met verplegend personeel

Wij hebben bijvoorbeeld specifieke opleidingen ontwikkeld, bedoeld voor zowel verplegend personeel dat werkzaam is in het ziekenhuis als thuisverpleegkundigen. In het kader van de Baxter Academy organiseren wij ook permanente vorming voor medisch personeel rond thuisdialyse.