Partner voor gezondheidswerkers

Onderzoek steunen

Overal ter wereld steunt Baxter de ontwikkeling van behandelingen via de financiering van klinisch onderzoek, allemaal binnen de goede praktijken en de strengste ethische normen. De hierbij verzamelde wetenschappelijke gegevens maken het mogelijk om nieuwe behandelingen op punt te stellen, maar ook om een beter inzicht te krijgen in de actieve mechanismen van bestaande producten.

Producten op maat

Op vraag van ziekenhuisapothekers vervaardigen wij meesterlijke producten op maat, afhankelijk van de behoeften van de patiënt. Voor het optimaal beheren en toedienen van behandelingen kunnen wij formules en verpakkingen aanbieden op maat van de verwachtingen, gebruiksklaar of nog te mengen.

Gezondheidsprofessionals begeleiden

Baxter ontwikkelt programma’s, opleidingen en pedagogische tools om professionals te helpen de gezondheidszorg in de praktijk te verbeteren, rekening houdend met de aanbevelingen van de autoriteiten en wetenschappelijke instituten. Wij helpen onze partners ook hun patiënten te begeleiden, de pathologie en de keuze van de behandelingen beter te begrijpen, zowel in het ziekenhuis als thuis.

Logistiek, een gedeelde verantwoordelijkheid

Wij bieden ziekenhuizen innovatieve logistieke diensten op maat aan, die een maximale flexibiliteit en tegelijkertijd de kwaliteit van de toeleveringsketen garanderen: hulp bij voorraadbeheer, flexibele distributie, intra-dienstenleveringen en, uiteraard, dagelijkse beschikbaarheid in functie van de verwachtingen, ook 's nachts en in het weekend.